2009. május 7., csütörtök

Miért is jó a Noni Juice ???

TAHITIAN NONI JUICE- az első termék mely NONI gyümölcsből készült !!

Ez a termék a NONI –latin nevén MORINDA CITRIFOLIA nevű gyümölcs végterméke.Ez egy olyan rendkívüli gyógyhatású gyümölcs ,amelyet Polinéziában, Kínában , Indiában több mint 2000 éve használnak a gyógyításban. A francia Polinéz szigetekről származik,és a vándorló lakossággal együtt jutott el a Csendes –óceán más területeire,mint Tahitire szigeteire,olyan helyre ahol tiszta,vulkáni eredetű termőföld volt.

Tahitian az emberek szent gyümölcsnek tartják, Isten ajándékának. Egész évben terem,14 alkalommal szedhető,nem szállítható,mert 24 óra alatt teljesen felbomlik.

A Noni egy felbecsülhetetlen értékű gyógynövény. Hogy ezt tudjuk ma már, ezt Dr.Ralf Heineken köszönhetjük. Ő fedezte fel, hogy a Noni nagy mennyiségben tartalmazza a PROXERONINT. Dr. Heinieke szerint a Noni normalizálja az abnormálisan működő sejteket azzal ,hogy ellátja a sejteket egy nagyon lényeges biokémiai vegyülettel a proxeroninnal,amelyet a sejtek a xeronin nevű alkaloiddá alakítanak.A fehérjéknek nagyon fontos feladatuk van a szervezetünk müködésében,de minden fehérjének szüksége van xeroninra ,enélkül nem tudja ellátni feladatát.

John Wadsworth és Stephen Story táplálékkutatók munkájának köszönhetjük a TAHITIAN NONI JUICET .

A NONI gyógyító tulajdonságai: A kutatások szerint a Noni elősegíti az immunrendszer működését,szabályozza a sejtek működését és a sérült sejtek regenerálódását. Ez a tény lehet magyarázat arra ,hogy olyan sokféle betegség kezelésében alkalmazható és a betegségek megelőzésében :

-vérnyomást szabályozza

-gyulladásgátló hatása van,-fájdalomcsillapító,

-növeli a szervezet szerotonin és melatonin szintjét,ezzel szabályozza az alvásciklust,hangulatot, nagyon sokat segít depresszió esetén,

-antibakteriális tulajdonsága miatt védelmet biztosít az emésztőrendszer,a szív és érrendszer megbetegedéseivel szemben

-megakadályozza a rákos daganatok kialakulását ,ill. visszafordítja a folyamatot.,

-cukorbetegségnél szabályozza a cukorszintet

-a hormonrendszer müködését szabályozza

-izületi problémáknál tud segiteni

-allergiás és asztmás esetekben nagyon jó hatása van

Dr. Neil Solomon egy könyvben összegyüjtötte az orvosi tapasztalatokat,mely

kutatások során kb.8000 betegnél a javulási arány a Noni fogyasztásával 78% os volt.

A Tahitian Noni Juicet lehet sebre,szembe, fülbe használni.

A noni fantasztikus hatása annak köszönhető,hogy a szervezetet ellátja a hiányzó mennyiségű proxeroninnal,ami a táplálékban nincs meg. Ezért olyan egyedülláló ez a Noni Juice. Nem juttat a szervezetbe aktív vegyi anyagokat,ahogy a legtöbb gyógyszer teszi-és így lehetövé teszi a szervezet számára az öngyógyítást.

89% benne Noni gyümölcs, 11% áfonya,szeder,málna és szölő, az íz javítás és a tartosító hatásuk miatt Teljesen tiszta ,nem tartalmaz tartósitószert ! A terméket védjegy védi

Tehát a Noni Juice méregtelenítő,regeneráló és tápláló.Nincs mellékhatása, gyógyszerek mellett is fogyasztható.Mindenki fogyaszthassa még a csecsemők is !

Sok esetben nagyon kevés is elég ahhoz hogy a szervezet kóros működése helyreálljon,hiszen az élőlények képesek az öngyógyításra. A gyógyulás pedig a beteg hozzáállásán múlik,hogy mit tesz meg önmagáért és a gyógyulásáért!

Igyon minden reggel étkezés előtt 30ml NONI JUICET és a gyorsabb javulás érdekében este is étkezés előtt 30 ml.

A TAHITIAN NONI INTERNATIONAL cég 1996 ban alakult, John Wadstworth és Stephen Story kutatók alapították,még 3 társsal,és termékük már 8o országban jelen van.

A cég szlogenje: „Fogyaszd a juicet és meséld el a történeted,mindezzel még pénzt is kereshetsz.” És ezzel nem csak az egészséget hanem a szeretetet is elviszitek a világba.

„TELL THE STORY”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése